Prijsvraag Inferno – Beëindigd

Na zeven jaar is het eindelijk zover: Robert Langdon is terug! Vanaf 13 oktober draait de spannende film Inferno, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Dan Brown in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt.

Titel: Inferno
Regisseur:
Ron Howard
Cast: Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster, Sidse Babett Knudsen
Scenario: David Koepp
Speelduur: 122 minuten
Genre:
Mysterie Thriller
Te zien: 13 oktober in de bioscoop

www.infernofilm.nl

Verhaal Inferno 

Inferno is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks. In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

We geven een notieboekje met pen en een leeslampje weg. Wil jij kans maken? Stuur dan een privébericht via onze Facebook-pagina met je gegevens en vertel ons wat jouw favoriete Dan Brown verhaal is! Geef daarnaast de pagina ook een ‘like’. Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 20 oktober aanstaande.

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.