Prijsvraag Ja, ik wil! – Beëindigd

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Vanaf 15 oktober is Ja, ik wil! in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij vrijkaarten weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

jaikwil2

Titel: Ja, ik wil!
Regisseur: Kees van Nieuwkerk
Cast: Thijs Römer, Manuel Broekman, Martijn Lakemeier, Jeroen Spitzenberger, Thomas Cammaert, Elise Schaap, Loes Haverkort
Genre: romantische komedie
Speelduur: 96 minuten
Release: Vanaf 15 oktober in de bioscoop

Verhaal
Roos (Elise Schaap) is mooi, leuk, succesvol en begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger) en best friend forever (Thomas Cammaert).

Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ‘Ja, ik wil!’ zal zeggen?

filmstrip leeg

Wij mogen vrijkaarten weggeven! Wil jij kans maken? Like dan simpelweg onze zuster-pagina TeeVeehoek.nl én Filmhoek.nl. Stuur bij laatstgenoemde een privébericht met je gegevens ovv Prijsvraag Ja, ik wil! Uit alle aanmeldingen zullen de gelukkige winnaars worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 23 oktober aanstaande.

[youtube MxDLzxsi-Fc]

Voorwaarden prijsvraag:
– Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
– De winnaar zal via E-mail bericht worden voor verdere afwikkeling.
– Per E-mailadres kan slechts één keer worden deelgenomen.
– Het door u opgegeven E-mailadres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.