Prime Video kondigt premièredatum aan voor Upload seizoen 2

Vandaag is aangekondigd dat Upload seizoen 2 op vrijdag 11 maart 2022 op Prime Video verschijnt. Bekijk hieronder een speciale seizoen één recap video, welke de belangrijkste personages en verhaal hoogtepunten uit seizoen een bevat. In seizoen één maakten fans kennis met het digitale hiernamaals, bijna-toekomst technologie (dat wil zeggen een “hug-suit,” een scuba-uitziende pak dat een mens kan aantrekken om fysiek dingen te voelen of seks te hebben in de metaverse) en een complexe liefdes-driehoek. De fans werden achtergelaten met meer vragen dan antwoorden rond een mogelijke moord. Het tweede seizoen van zeven afleveringen zal wereldwijd exclusief op Prime Video in première gaan.

Upload seizoen 2

Upload is een sci-fi comedy serie van Emmy Award-winnende schrijver Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation), die zich afspeelt in een technologisch geavanceerde toekomst waar hologram telefoons, 3D voedselprinters en geautomatiseerde supermarkten de norm zijn. Het meest unieke is dat mensen ervoor kunnen kiezen om “geüpload” te worden naar een virtueel hiernamaals.

In Upload seizoen twee staat Nathan op een kruispunt in zijn (na)leven. Zijn vriendin Ingrid is onverwacht naar Lakeview gekomen in de hoop hun relatie te versterken, maar zijn hart verlangt stiekem nog steeds naar zijn klantenservice engel Nora. Ondertussen is Nora van de aardbodem verdwenen en betrokken bij de anti-tech rebellengroep “The Ludds.” Seizoen twee zit vol met nieuwe concepten uit de nabije toekomst, waaronder Lakeview’s nieuwste in-app digitale baby programma genaamd, “prototykes,” en andere satirische blikken op de technologische vooruitgang en hoofdpijn die komen gaat.

De serie is gemaakt door Greg Daniels, die ook als uitvoerend producent fungeert samen met Howard Klein.

De hoofdrollen worden gespeeld door Robbie Amell, Andy Allo, Kevin Bigley, Allegra Edwards, Zainab Johnson, Owen Daniels, Josh Banday en Andrea Rosen.

Upload seizoen 2 verschijnt vrijdag 11 maart 2022 op Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter