Prins Harry bevestigt relatie met Suits-actrice Meghan Markle

De Britse Prins Harry heeft in een bijzondere brief bevestigd dat hij al een paar maanden verkering heeft met Suits-actrice Meghan Markle. Maar daar blijft het niet bij. In de brief over het liefdesleven van prins Harry laat hij weten dat hij bezorgd is om de veiligheid van zijn vriendin. Via het officiële kanaal van Prins William, Prins Harry en Kate Middleton, Kensington Palace, laat hij weten dat zijn vriendin momenteel het doelwit is van misbruik en intimidatie en verzoekt de media te stoppen.

De prins en Meghan leerden elkaar kennen in Toronto in mei. Nadat de liefdesgeruchten in het rond vlogen, verraadde het koppel zich omdat ze dezelfde vriendschapsbandjes dragen. Meghan zou zelfs al de goedkeuring van Harry’s vader Prins Charles én oma Queen Elizabeth heeft gekregen.

Suits gaat over een snel Amerikaans advocatenkantoor in Manhattan, geleid door de legendarische advocaat Harvey Spectre, zijn intelligente maar delicate partner, Louis Litt en Donna Paulsen. De hoofdrollen worden gespeeld door Gabriel Macht als Harvey Specter, Rick Hoffman als Louis Litt, Sarah Rafferty als Donna Paulsen, Amanda Schull als Katrina Bennett.