Promo voor live-action Rick and Morty versies met Christopher Lloyd

Vooruitlopend op Rick and Morty’s aanstaande tweedelige finale van het vijfde seizoen, kwam Adult Swim met een gloednieuwe promo met daarin de live-action versies van Rick and Morty. In de 14 seconden durende video zien we Back to the Future-acteur Christopher Lloyd en IT-acteur Jaeden Martell terwijl ze nieuwe versies van Rick en Morty spelen die uit het C-132-universum komen. Het personage van Rick is geïnspireerd op Lloyd zijn Emmett “Doc” Brown in Back to the Future.

Het is onduidelijk of deze promo slechts een eenmalig iets zal zijn of zal veranderen in iets meer.  C-132 #rickandmorty pic.twitter.com/oq54C9C5TW

Rick and Morty live-action

Rick and Morty is een animatieserie voor volwassenen die de sociopathische geniale wetenschapper Rick volgt, die zijn inherent timide kleinzoon Morty meesleept op waanzinnig gevaarlijke avonturen door het multiversum. Het is afkomstig van makers en uitvoerende producenten Justin Roiland (Solar Opposites) en Dan Harmon (Community).

Het titulaire duo wordt ingesproken door Justin Roiland, terwijl de rest van de familie Smith wordt ingesproken door Sarah Chalke als Beth, Chris Parnell als Jerry en Spencer Grammer als Summer.

Rick and Morty komt uit 2013. De serie werd een kijkcijfersucces en een tweede seizoen ging in 2015 van start. Op 2 april 2016 verscheen de reeks op Netflix in Nederland en België. Op 10 mei 2018 heeft mede-bedenker, Justin Roiland aangekondigd dat er nog 70 nieuwe afleveringen komen van de populaire serie Rick and Morty.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter