Quantico vanaf maart op Disney Plus Star

Alle seizoenen van de serie Quantico zijn vanaf 19 maart te zien op Disney Plus Star. Deze serie volgt nieuwe rekruten die aankomen op de FBI-academie in Quantico en kijken hoe ze leren moeilijke zaken op te lossen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Quantico op Disney Plus Star

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

De hoofdrollen worden gespeeld door Priyanka Chopra, Josh Hopkins, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis, Yasmine Al Massri, Johanna Braddy, Tate Ellington, Graham Rogers, Anabelle Acosta, Russell Tovey, Pearl Thusi, Blair Underwood, Marlee Matlin, Alan Powell.

Quantico is een misdaadserie van de zender ABC en ging in première op 27 september 2015. De serie liep tot 3 augustus 2018, met 57 afleveringen verspreid over drie seizoenen. De reeks is gemaakt door Joshua Safran, die ook als showrunner diende. Mark Gordon, Robert Sertner, Nicholas Pepper en Safran zijn de uitvoerende producenten. Michael Seitzman verving Safran als de nieuwe showrunner en uitvoerend producent in het derde seizoen, terwijl Safran bleef als uitvoerend.

Quantico seizoen 1 t/m 3 verschijnt op vrijdag 19 maart 2021 op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter