Bezoekers Raw krijgen kotszakjes in Amerikaanse bioscoop

Het Nuart Theatre in Los Angeles voorziet kotszakjes voor degene die de voorstelling van Raw bijwonen. Dit omdat de kannibalenfilm blijkbaar heel heftig blijkt te zijn. De actie is misschien minder vergezocht als het lijkt, aangezien er eerder al mensen onwel werden tijdens het zien van de film op het Toronto Filmfestival. Met name de scene waarin een vinger wordt gegeten was voor veel kijkers te heftig. Regisseuse en scenariste Julia Ducournau gaf echter aan dat ze hoopte dat mensen de film desondanks toch zullen bekijken.

In de film zien we een vegetarisch meisje dat tijdens een ontgroeningsritueel een rauwe konijnenlever moet eten. Dit heeft als gevolg dat ze langzaamaan in een kannibaal begint te veranderen.

Raw horrorfilm

Iedereen in Justine’s familie is dierenarts en vegetariër. Op haar zestiende is ze een briljante en veelbelovende studente. Als ze begint aan haar opleiding als dierenarts, betreedt ze een decadente, genadeloze en gevaarlijk verleidelijke wereld. Tijdens de eerste week van ontgroeningsrituelen probeert ze zich koste wat kost aan te passen, ook al dwaalt ze af van haar familieprincipes, wanneer ze voor de eerste keer rauw vlees eet. Maar er wachten nog meer verschrikkingen.

Hoofdrollen zijn er voor Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Naït Oufella, Laurent Lucas, Joana Preiss.

De film is geschreven en geregisseerd door Julia Ducournau.

Het is nog niet bekend of Raw (ook wel bekend als Grave) naar de Nederlandse bioscopen komt.