Ray Fisher bevestigt dat hij niet langer Cyborg is in The Flash

Hoewel de nieuwe beelden van zijn personage in Zack Snyder’s Justice League binnekort onthuld worden, lijkt het touwtrekken tussen Ray Fisher en Warner Bros. te zijn afgelopen. De acteur heeft op Twitter namelijk bevestigd dat hij niet langer Cyborg zal spelen in de aankomende solofilm The Flash.

Dit nieuws weerspiegelt in feite Fisher’s recente verklaring tegen Warner Bros., na Walter Hamada’s onlangs verlengde tweejarige positie als president van DC Films, waar de acteur resoluut verklaarde dat hij weigert deel te nemen aan toekomstige DC-filmproductie waarbij Hamada betrokken is. Het nieuws komt ook een week nadat hij ontkende dat hij ontslag zou nemen uit de rol voor het grotere DC Extended Universe en hoewel de nieuwe verklaring van Ray Fisher strikt spreekt over zijn rol als Cyborg in The Flash, wijzen de signalen er op dat zijn tijd ten einde is in de superhelden franchise.

Ray Fisher als Cyborg

Warner Bros. onthulde in 2017 dat hun Flash-film zou worden geïnspireerd door Geoff Johns en Andy Kuberts Flashpoint-stripverhaal. De studio ging zelfs zo ver dat ze de titel van de film veranderde in Flashpoint. Maar na de aankondiging vorige maand van de releasedatum van de film in 2022, klinkt het niet alsof dit nog steeds het geval is.

De originele Flashpoint verhaallijn van Johns en Kubert is eerder al tot leven gebracht in geanimeerde vorm en in de Arrowverse. In 2013 bracht Warner Home Video Justice League: The Flashpoint Paradox uit. Een paar jaar later bracht The CW’s The Flash zijn eigen versie van het verhaal uit tijdens het derde seizoen van de serie. Hiermee is het logisch dat de filmafdeling van Warner Bros. iets wil creëren dat zich onderscheidt van eerdere adaptaties. Bovendien kan de tijdlijn ook worden gebruikt om continuïteitsproblemen binnen het DCEU op te lossen.

De film wordt geregisseerd door Andy Muschietti en het nieuwste scenario wordt geschreven door Christina Hodson. De hoofdrol wordt gespeeld door Ezra Miller. Het is bevestigd dat Michael Keaton en Ben Affleck hun respectievelijke versies van Bruce Wayne / Batman voor de film zullen herhalen.

De film moet op 4 november 2022 verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter