Real Steel serie in ontwikkeling bij Disney Plus

Een Real Steel serie, gebaseerd op de film uit 2011 met Hugh Jackman, bevindt zich volgens Variety in een vroeg stadium van ontwikkeling bij Disney Plus.

Er is nog geen schrijver aan het potentiële project gehecht en verdere details over de plot van de serie zijn nog niet vrijgegeven. De regisseur van de originele film, Shawn Levy, zal produceren via zijn 21 Laps-productiebedrijf. Robert Zemeckis en Jack Rapke produceren ook uitvoerend via Compari Entertainment, samen met Jacqueline Levine, en Susan Montford en Don Murphy van Angry Films.

Real Steel serie

Real Steel is een actiedrama over een voormalig bokser (Hugh Jackman) wie, tegen alle verwachtingen in, nog één laatste kans krijgt op een comeback wanneer hij gaat samenwerken met zijn zoon (Dakota Goyo) die hij amper kent.

Het verhaal speelt zich in de nabije toekomst af waar boksen een hightech sport is geworden. Charlie Kenton is een boxer die zijn glorie verloren heeft en daarmee ook zijn kans op een titel, nu stalen robots van bijna 1.000 kg en 2,5 meter lang de boksring overgenomen hebben. Als promotor verdient Charlie net genoeg geld om simpele robots in elkaar te zetten om zo van de ene ondergrondse bokswedstrijd naar de andere te kunnen gaan. Wanneer Charlie aan lager wal raakt, is hij genoodzaakt samen te werken met zijn zoon Max (Dakota Goyo) die hij nooit echt heeft leren kennen. Samen gaan ze aan de slag om een tegenstander te bouwen en te trainen die kampioenswaardig is. Charlie en Sam moeten alles op alles zetten, en tegen alle verwachtingen in krijgen ze nog één laatste kans op een grote comeback.

De film is geschreven door John Gatins naar een verhaal van Dan Gilroy en Jeremy Leven, en gebaseerd op het korte verhaal Steel van Richard Matheson.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter