Realityserie My Unorthodox Life vanaf 14 juli op Netflix

De unscripted realityserie My Unorthodox Life is vanaf woensdag 14 juli 2021 te zien op Netflix. Bekijk hieronder een trailer. In deze realityserie volg je Julia Haart, CEO van Elite World Group en voormalig lid van een ultraorthodoxe joodse gemeenschap, en haar volwassen kinderen.

My Unorthodox Life

My Unorthodox Life draait rond Julia Haart. Zij koos ervoor om een ultra-orthodoxe Joodse gemeenschap te verlaten om uiteindelijk uit te groeien tot de CEO van Elite World Group. In de serie volgen we niet alleen Haart, maar ook haar vier kinderen. Onder de kinderen niet alleen een app-ontwikkelaar, maar ook een TikToker, een advocaat en een middelbare scholier.

Haart wordt in de reeks afgebeeld als het voltooien van een autobiografisch werk dat haar persoonlijke reis vertelt. Haart’s aanstaande memoires is getiteld Brazen: My Unorthodox Journey from Long Sleeves to Lingerie.

De serie My Unorthodox Life telt in totaal negen afleveringen. De productie van de reeks is in handen van Jeff Jenkins, Ross Weintrauw, Reinout Oerlemans en Haart zelf. De functie van showrunner is weggelegd voor Lenid Rolov.

My Unorthodox Life is vanaf 14 juli 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter