Reboot is vanaf 2 november te zien bij Disney Plus Nederland

De Hulu-serie Reboot in Nederland vanaf 20 november 2022 te zien op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder een trailer. Reboot gaat over de disfunctionele cast van een succesvolle sitcom uit het begin van de jaren 2000, Step Right Up, die hun onopgeloste problemen onder ogen moet zien en door een enorm andere media- en entertainmentomgeving moet navigeren wanneer een jonge schrijver een reboot van hun show organiseert.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

Reboot op Disney Plus

Streamingdienst Hulu is op zoek naar een nieuwe serie om te produceren. Uiteindelijk besluiten ze ‘Step Right Up!’ te rebooten, een sitcom uit het begin van de jaren 2000. Acteurs zoals Reed Sterling, Bree Marie Jensen en Clay Barber zijn wederom van de partij, evenals de oorspronkelijke seriebedenker Gordon. Voordat de opnames van de eerste aflevering beginnen, is het al snel duidelijk dat de disfunctionele cast en crew moeite heeft met het omgaan van problemen in de snel veranderde wereld van vandaag.

De hoofdrollen worden gespeeld door Keegan-Michael Key, Johnny Knoxville, Rachel Bloom, Calum Worthy, Krista Marie Yu, Judy Greer, Paul Reiser.

Reboot werd ontwikkeld door Steven Levitan, die vooral bekend is als de medebedenker van Modern Family.

Reboot is vanaf 2 november te zien bij Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter