Red band trailer Goon: Last of the Enforcers

Red band trailer Goon: Last of the EnforcersVolgende maand verschijnt het vervolg op Goon (2011). Bekijk hieronder de officiële red-band trailer van Goon: Last of the Enforcers. De film is geregisseerd door Jay Baruchel. Het is tevens zijn regiedebuut. Terug in de hoofdrol zien we uiteraard Seann William Scott.

[youtube ZIMiohEiMZA]

Het hart van ijshockeyteam de Halifax Highlanders, Doug ‘The Thug’ Glatt’, wordt aan de kant gezet nadat hij te veel klappen vangt. Doug hangt zijn schaatsen aan de wilgen en gaat aan de slag als verkoper van verzekeringen. Maar wanneer zijn aartsvijand Anders Cain de nieuwe aanvoerder van de Highlanders wordt, en het team daarnaast van management verandert, besluit Doug in actie te komen en aan zijn comeback te werken. Daarvoor schakelt hij de hulp in van oud-rivaal Ross ‘The Boss’ Thea. Loyaal en gepassioneerd trachten ze hetgeen te volbrengen wat ze als geen ander kunnen: hun team beschermen.

Andere rollen zijn er voor Liev Schreiber, Kim Coates, Alison Pill, Jay Baruchel, Wyatt Russell en Elisha Cuthbert. Tot op heden is er alleen nog maar een Canadese releasedatum, namelijk 13 maart.