Red Band trailer voor Dirty Grandpa

Lionsgate heeft een Red Band trailer voor Dirty Grandpa vrijgegeven, een film van regisseur Dan Mazer. De komedie heeft rollen voor Robert De Niro, Zac EfronAubrey Plaza, Julianne Hough. Bekijk de trailer hieronder.

Dirty Grandpa

Dirty Grandpa

Over een week gaat de brave advocaat Jason (Zac Efron) trouwen met Meredith (Julianne Hough); een ontzettende control freak. Tussen alle trouwdagstress wil zijn opa (Robert De Niro) opeens een lift naar Florida. Maar daar is Spring Break in volle gang en komt het aanstaande huwelijk van Jason plots in gevaar. Want via uitzinnige feesten, bargevechten en een epische karaoke nacht is ‘vieze’ opa vast van plan zijn kleinzoon mee te sleuren in de wildste trip van hun leven!

De hoofdrollen worden gespeeld door Robert De Niro, Zac EfronAubrey Plaza, Julianne Hough, Zoey Deutch, Jason Mantzoukas en Dermot Mulroney.

De film is geregisseerd door Dan Mazer op basis van een scenario door John M. Phillips.

De film is vanaf 18 februari 2016 in de Nederlandse bioscoop te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter