Regisseur | Justin Benson en Aaron Moorhead

Justin Benson en Aaron Moorhead zijn twee regisseurs welke regelmatig samenwerken. In dit artikel lees je meer omtrent dit duo en zie je welke films ze tot nu toe samen hebben gemaakt.

Justin Benson and Aaron Moorhead biografie

De samenwerking tussen Justin Benson en Aaron Moorhead begon met de film Resolution, welke in 2012 verscheen. Vervolgens maakte ze nog enkele films samen, waaronder The Endless en Synchronic. Tevens waren ze verantwoordelijk voor de romantische body horrorfilm waar zowel Guillermo Del Toro als Richard Linklater zich positief over uitlieten. Daarbij is Benson ook betrokken bij het script. Benson en Moorhead hebben ook enkele afleveringen van Marvel-serie Moon Knight geregisseerd, welke in 2022 op Disney+ moet verschijnen. Meer omtrent deze serie is hier te vinden.

Voordat de twee gingen samenwerken maakte ze enkele korte films. Aaron Moorhead is ook actief als cameraman, voor zowel zijn eigen films als andere projecten.

Films

Hieronder een overzicht van de films welke Justin Benson en Aaron Moorhead samen geregisseerd hebben. Tevens waren ze beide verantwoordelijk voor de productie.

  • Resolution (2012)
  • V/H/S Segment “Bonestorm” (2014)
  • Spring (2014)
  • The Endless (2017)
  • Synchronic (2019)

Synchronic is momenteel te huur via KPN, T-Mobile en Pathé Thuis. Wie The Endless zou willen zien kan terecht bij iTunes.

We hopen dat we je met deze pagina een beetje meer over Aaron Moorhead en Justin Benson hebben kunnen vertellen. Mocht er andere regisseurs zijn waarover je meer wilt lezen, laat het ons dan zeker weten. We zullen ons best doen om daar dan ook een artikel over te schrijven. Stuur dus gerust een mail of reageer via Facebook, Twitter of Instagram.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter