Wanneer verschijnt The Old Guard 2 op Netflix?

Afgelopen vrijdag debuteerde Netflix met de nieuwste actie-film The Old Guard, die positief werd ontvangen door kijkers en critici. Een dag later was de film de meest bekeken op de streamer en sindsdien vragen fans om The Old Guard 2. Regisseur Gina Prince-Bythewood sprak met Games Radar over het potentiële vervolg en onthulde dat ze al plannen heeft voor de toekomst van de film. Prince-Bythewood zei:

“It’ll be based on the graphic novel. In terms of what Greg [Rucka] has written, Quynh has reared her head, and that causes some issues, absolutely. But also, there’s a very grounded story tackling problems within the world, which again brings more villains that are not with immortality, so it’s a really cool balance between the two, in the graphic novel.”

In een ander interview met Collider onthulde Prince-Blythewood ook dat de maker van de graphic novel en scenarioschrijver Greg Rucka zich altijd de filmadaptatie hadden voorgesteld als een ​​trilogie. Ze zei:

“Greg has always envisioned this as a trilogy. I know where the story is going and it’s pretty dope.”

In een interview in de talkshow Late Night with Seth Meyers blikt Charlize Theron alvast voorzichtig vooruit op The Old Guard 2. Als het aan de actrice ligt is ze niet de enige vrouw die een grotere rol krijgt in The Old Guard 2.

The Old Guard 2

Vrouwelijke strijder Andy (Charlize Theron) leidt een geheim select gezelschap onsterfelijke huurlingen met de mysterieuze gave zichzelf te genezen. Al eeuwenlang beschermen zij de sterfelijke wereld terwijl ze onder de radar proberen te blijven. Wanneer dit team wordt ingehuurd om in Zuid Sudan een groep ontvoerde schoolkinderen te redden, worden hun bijzondere gaven plotseling blootgesteld. Het is aan Andy en haar jongste rekruut Nile (Kiki Layne) om de rest van het team te redden én te voorkomen dat anderen hun gaven willen reproduceren en misbruiken.

De cast bestaat uit namen als Matthias Schoenaerts (Red Sparrow, The Mustang), Luca Marinelli (Don’t be Bad, They Call Me Jeeg), Marwan Kenzari (The Angel, Aladdin), Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, Monster), KiKi Layne (If Beale Street Could Talk), Harry Melling, Van Veronica Ngo en Chiwetel Ejiofor.

The Old Guard is gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse graphic novel-serie van auteur Greg Rucka en illustrator Leandro Fernández. De film wordt geregisseerd door Gina Prince-Bythewood (Love & Basketball, Beyond The Lights).

The Old Guard is sinds 10 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter