Reisprogramma Down to Earth with Zac Efron | Vanaf 10 juli op Netflix

Zac Efron krijgt zijn eerste docu-serie op Netflix, namelijk de reisserie Down to Earth with Zac Efron. In deze reisserie trekt acteur Zac Efron met wellnessexpert Darin Olien de wereld rond, op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven. De serie verschijnt 10 juli op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Nadat hij bekend werd van High School Musical speelde Efron in The Greatest Showman, Bad Neighbours, The Lucky One, Baywatch en Extremely Winked, Shockingly Evil and Vile.

Down to Earth op Netflix

Zac Efron gaat in deze serie op zoek naar gezonde, duurzame manieren om te leven. Hierbij reist hij samen met wellness expert Darin Olien naar Frankrijk, Puerto Rico, IJsland, Londen, Costa Rica, Lima, Sardinië en Iquitos om meer te weten te komen over duurzaam leven.

Efron is al lange tijd een uitgesproken voorstander van het nastreven van duurzaamheidsoplossingen en eerder dit jaar nam hij deel aan een programma met de titel Great Global Cleanup voor de Discovery Channel.

Zac is een avontuurlijke reiziger en hij is ook druk bezig geweest met het filmen van een documentairereeks voor streamingdienst Quibi, genaamd Killing Zac Efron. In deze serie duikt hij 21 dagen diep in de jungle van een afgelegen, gevaarlijk eiland, met niets anders dan basisuitrusting, een gidspartner en de wil om te overleven. Hij zei over de serie:

“I tend to thrive under extreme circumstances and seek out opportunities that challenge me on every level. I am excited to explore any uncharted territory and discover what unexpected adventure awaits.”

Down to Earth with Zac Efron is vanaf 10 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter