Release datum voor HBO Max serie The Last of Us

Na gisteren per ongeluk te zijn onthuld, heeft HBO de release datum van The Last of Us officieel gemaakt naast een nieuwe poster. De eerste aflevering van het seizoen van negen afleveringen zal op 19 januari 2023 om 21.00 uur op HBO Max verschijnen. In de bewerking van Naughty Dog’s geliefde gameserie spelen Pedro Pascal en Bella Ramsey respectievelijk Joel en Ellie. Bekijk hieronder de poster van The Last of Us.

The Last of Us release datum

The Last of Us HBO Max release datum

The Last of Us vindt plaats 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel, een geharde overlevende, wordt ingehuurd om Ellie, een 14-jarig meisje, uit een benauwende quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een meedogenloze en hartverscheurende reis omdat ze allebei de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

The Last of Us is gebaseerd op de baanbrekende game uit 2013 van ontwikkelaar Naughty Dog en uitgever Sony Computer Entertainment. Het is een actie-avontuur survival horror-videogame die wordt gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon.  

In de serie speelt Pedro Pascal de rol van Joel Miller en Bella Ramsey de rol van Ellie. Naast Pascal en Ramsey zijn er rollen voor Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate) als Tommy Miller, Nico Parker (Dumbo) als Joel’s dochter Sarah, Anna Torv (Mindhunter) als Tess en Merle Dandridge (The Flight Attendant) die haar rol uit de video games opnieuw vertolkt als Marlene, de leider van een verzetsgroep die bekend staat als de Fireflies. Er zijn tevens rollen voor Jeffrey Pierce (Bosch) als Perry, Murray Bartlett (The White Lotus) als Frank en Con O’Neill (Chernobyl) als Bill.

De bekroonde Chernobyl maker Craig Mazin heeft samen met Neil Druckmann het script geschreven.

The Last of Us zal op 19 januari 2023 verschijnen op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter