Release John Wick: Chapter 4 uitgesteld tot 2023

Lionsgate heeft de nieuwe release datum onthuld voor John Wick: Chapter 4. De film zal niet verschijnen op 27 mei 2022, zoals oorspronkelijk gepland, maar komt nu in 2023 uit. Het door Keanu Reeves geleide vervolg heeft daarmee een vertraging van bijna een heel jaar. Op 24 maart 2023 krijgen fans eindelijk de vierde film te zien.

Bekijk de John Wick 4 release aankondiging hieronder.

John Wick: Chapter 4 release

John Wick: Chapter 4 werd twee jaar geleden voor het eerst aangekondigd onmiddellijk na het recordbrekende openingsweekend van John Wick: Chapter 3 – Parabellum, dat wereldwijd meer dan $ 300 miljoen opbracht. In de vierde film zal Keanu Reeves terugkeren als de huurmoordenaar, die voor het laatst werd gezien met meerdere verwondingen nadat hij van de top van het Continental Hotel was gevallen.

Naast Keanu Reeves, Lance Reddick en Ian McShane zijn er rollen voor de Japans-Britse popsuperster Rina Sawayama in haar filmacteerdebuut, Shamier Anderson, Bill Skarsgard, Clancy Brown, Hiroyuki Sanada en Donnie Yen.

John Wick: Chapter 4 wordt geregisseerd door Chad Stahelski op basis van een scenario dat mede is geschreven door Shay Hatten en Michael Finch, die het stokje overneemt van franchisemaker Derek Kolstad. Het wordt geproduceerd door Basil Iwanyk, Erica Lee en Stahelski met Reeves en Louise Rosner als uitvoerende producenten.

John Wick: Chapter 4 is vanaf 24 maart 2023 te zien in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter