Reünie van de serie Smash met een complete opvoering van Bombshell: In Concert

Stream het volledige concert van Bombshell- The Musical, waarin leden van de Smash cast herenigd worden om de volledige partituur van de musical uit de serie te zingen. De musical gaat over het leven van Marilyn Monroe.

Het concert bevat muzikale nummers van Tony en Grammy Award-winnende songwriters Marc Shaiman en Scott Wittman. De uitzending werd gefilmd in 2015, met Smash-castleden Christian Borle, Jaime Cepero, Will Chase, Brian d’Arcy James, Jack Davenport, Ann Harada, Megan Hilty, Jeremy Jordan, Katharine McPhee, Andy Mientus, Debra Messing, Leslie Odom Jr ., Krysta Rodriguez en Wesley Taylor. De streaming-show wordt geïntroduceerd door Renée Zellweger. Het evenement van People Magazine komt ten goede aan het Actors Fund. De onderstaande video gaat live zodra het evenement begint.

Smash is een musical-dramaserie die oorspronkelijk werd uitgezonden van 6 februari 2012 tot en met 26 mei 2013. De serie werd bedacht door toneelschrijver Theresa Rebeck en ontwikkeld door Robert Greenblatt. Steven Spielberg was een van de uitvoerende producenten. Het eerste seizoen ontving de Primetime Emmy Award voor uitstekende choreografie. De serie werd ook genomineerd voor een Golden Globe Award en een Grammy Award.

De serie draait om een groep mensen die bij elkaar komen om een Broadway musical te maken die gebaseerd is op het leven van Marilyn Monroe. Maar voordat de musical gemaakt kan worden moeten de mensen leren omgaan met hun eigen daden. De serie beschikt over originele muziek van componisten Marc Shaiman en Scott Wittman.