Revenge of the Nerds reboot in de maak door Seth MacFarlane & Lucas Brothers

Variety maakt bekend dat er een nieuwe Revenge of the Nerds reboot in ontwikkeling is, met Oscar-genomineerde Seth MacFarlane (Ted) die produceert en de hoofdrol speelt. De film is mede-geschreven door de Lucas Brothers (22 Jump Street, Judas and the Black Messiah), Kenny en Keith.

De nieuwe film speelt zich naar verluidt af in het heden en zal ‘opnieuw voorstellen wat we als nerdy beschouwen in 2020’. De film moet een reboot worden in plaats van een directe remake van de komedie van Jeff Kanew uit 1984.

Revenge of the Nerds reboot

De reboot van de Revenge of the Nerds is in de maak bij 20th Century Studios. MacFarlane zal samen met Erica Huggins produceren via zijn bedrijf Fuzzy Door Productions. De Lucas Brothers schrijven samen met de Emmy-genomineerde Alex Reubens (Key and Peele, Keanu, Rick and Morty) het script.

Ver voor American Pie en Road Trip verscheen Revenge of the Nerds al: de ultieme tienerkomedie over het leven op een doorsnee Amerikaanse campus! De originele film, met in de hoofdrol Robert Carradine, Anthony Edwards, Ted McGinley, Timothy Busfield en Bernie Casey, verdiende $40,8 miljoen aan de kassa na de première in juli 1984. De controversiële komedie volgt een groep gepeste outcasts en buitenbeentjes op Adams College die terugvechten tegen de voortdurende intimidatie door een broederschap van jocks. De film werd opgevolgd door het vervolg uit 1987 Revenge of the Nerds II: Nerds in Paradise.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter