Reynolds en Jackson op The Hitman’s Bodyguard poster

Lionsgate‘s Summit Entertainment heeft een eerste poster vrijgegeven voor The Hitman’s Bodyguard. Deze kun je hieronder bekijken. De poster is een parodie op de originele poster voor The Bodyguard uit 1992, met in de hoofdrollen Kevin Costner en Whitney Houston.

The Hitman’s Bodyguard

The Hitman’s Bodyguard

De beste bodyguard van de wereld krijgt een nieuwe klant: een huurmoordenaar die hem in het verleden, herhaaldelijk, bijna heeft gedood. De twee hebben een ontzettende hekel aan elkaar, maar komen wegens omstandigheden aan elkaar vast te zitten in een race tegen de klok. Ze hebben 24 uur de tijd om naar Den Haag te komen terwijl ze achtervolgd worden door een Oost-Europese dictator (Oldman) en een golf aan slechteriken.

In de hoofdrollen zien we Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Salma HayekElodie Yung, Joaquim De Almeida, Kirsty Mitchell en Richard E. Grant.

The Hitman’s Bodyguard wordt geregisseerd door Patrick Hughes op basis van een scenario door Tom O’Connor.

Vanaf 10 augustus 2017 in de bioscoop!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter