Ricky Gervais bevestigt After Life seizoen 2

Acteur Ricky Gervais heeft bevestigd dat hij al bezig is met After Life seizoen 2. Op Twitter zei de komedieschrijver dat hij bezig is met een vervolg op de hartverscheurende komedie/drama, eraan toevoegend dat hij ‘nog nooit zo’n reactie had gehad’. Netflix heeft echter nog niet gereageerd.

Na After Life‘s debuut op Netflix eerder deze maand, werd Ricky universeel geprezen vanwege de serie, die het verhaal vertelt van een suïcidale krantenjournalist die worstelt met de dood van zijn vrouw.

After Life van Ricky Gervais volgt het verhaal van Tony, die een heerlijk leventje leidt. Als zijn vrouw Lisa plotseling komt te overlijden, verandert Tony echter. Hij besluit om lang genoeg in leven te blijven om de wereld te kunnen straffen door van nu af aan alles te zeggen en doen wat hij maar wil. Hij ziet het als een soort superkracht, het niet om zichzelf of een ander geven, maar het wordt een stuk moeilijker als iedereen probeert die lieve kerel van vroeger te redden.

Naast Gervais zijn er rollen voor Kerry Godliman, Tom Basden, Tony WayPenelope WiltonDavid Bradley, Paul Kaye, Ashley Jensen, David Earl, Joe Wilkinson, Mandeep Dhillon.

After Life seizoen 2 is geschreven én geregisseerd door Ricky Gervais.