Ricky Gervais: Supernature vanaf 24 mei op Netflix

Na After Life en zijn stand-up special Ricky Gervais: Humanity is de Britse acteur terug met Ricky Gervais: SuperNature, een tweede stand-up special voor Netflix. Je kunt deze vanaf 24 mei kijken bij de streamer. In zijn nieuwste show praat Gervais onder andere over de regels van comedy, het verwennen van zijn katten en de onzin van het bovennatuurlijke. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Ricky Gervais: Supernature op Netflix

In SuperNature spreekt Gervais over de regels van komedie, zijn kat en ontkracht hij het bovennatuurlijke met als conclusie dat de natuur om ons heen super genoeg is. Voordat de wereld te maken kreeg met een pandemie, was hij halverwege zijn SuperNature-tournee. Bijna twee jaar later kon hij zijn optredens hervatten. Hij geeft aan telkens weer iets nieuws in zijn optredens te hebben gestoken om zo zijn shows ‘fris’ te houden. Zo wordt de show volgens Gervais telkens beter. In een interview eerder dit jaar met Deadline, sprekend over de tour, zei Gervais:

“I’m actually putting more in to the show to keep it fresh and this spate of gigs are the best gigs I’ve ever done. I don’t know whether that’s because I’ve been doing the same stand-up for longer than I ever have before and I keep rewriting it and keep folding the samurai sword. If you do the same gig 50 times, it’s better than if you did it 10. Even if you don’t change the material, you do it better. But you do change. It evolves so it is better.”

De acteur, schrijver en komiek heeft onlangs zijn laatste seizoen van After Life afgesloten, dat in 2019 debuteerde op Netflix. Gervais was schrijver, maker en regisseur van alle 18 afleveringen van het drama dat draait om zijn personage Tony, die het moeilijk heeft om een ​​persoonlijke houding te behouden na de dood van zijn vrouw.

Ricky Gervais: Supernature verschijnt 24 mei 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter