Ridley Scott’s All the Money in the World trailer en poster

Sony Pictures heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor regisseur Ridley Scott’s All the Money in the World, een dramafilm over de beruchte Getty-ontvoering. Bekijk deze hieronder. In de hoofdrollen zien Michelle WilliamsKevin SpaceyMark Wahlberg, Romain DurisCharlie Plummer en Timothy Hutton.

Ridley Scott’s All the Money in the World trailer en poster

De misdaadthriller All the Money in the World is het verhaal van de ontvoering van de rebelse tiener John Paul Getty lll. In 1973 wordt John Paul Getty lll, de kleinzoon van de miljardair en oliemagnaat John Paul Getty, in Rome ontvoerd. De rijke oliemagnaat weigert vervolgens de grote som losgeld die de kidnappers eisen te betalen, waardoor de moeder van de tiener er alles aan moet doen om het geld op tijd bij elkaar te krijgen.

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de ontvoering van John Paul Getty III, in 1995 door John Pearson neergeschreven in het boek Painfully Rich: The Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty. Het scenario is geschreven door David Scarape (The Day the Earth Stood Still, The Last Castle).

All The Money In The World moet op 11 januari in de Nederlandse bioscoop verschijnen.