Rihanna als Marion Crane in Bates Motel seizoen 5 trailer

A&E start volgende maand met het uitzenden van het vijfde en laatste seizoen van de serie Bates Motel, de prequel op Alfred Hitchcock’s thriller Psycho uit 1960. De zender heeft een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin we Rihanna zien in de de iconische rol van Marion Crane (eerder gespeeld door Janet Leigh).

In Bates Motel volgen we de tienerjaren van één van ‘s werelds bekendste fictieve seriemoordenaars: Norman Bates (Freddie Highmore). We krijgen een kijkje achter de schermen van de zieke relatie tussen Norman en zijn moeder Norma (Vera Farmiga) en de reden waardoor Norman een donkere en verknipte geest kreeg. Zijn transformatie naar een complete gek was rond toen hij zijn moeder vermoordde, aan het einde van het vierde seizoen. Het vijfde seizoen gaat twee jaar later verder. Hij leidt zijn dubbelleven in de gemeenschap van White Pine Bay. Naar buiten is hij een gelukkig persoon, maar binnen draait zijn gestoorde geest overuren. Dylan Massett (Max Thierot), Emma Decody (Olivia Cooke) en Alex Romero (Nestor Carbonell) keren terug in zijn leven.

De serie wordt geschreven en geproduceerd door Kerry Ehrin en Carlton Cuse. Op 20 februari zendt A&E de eerste aflevering uit.