Riverdale seizoen 5 deel 2 vanaf 12 augustus op Netflix

Wanneer verschijnt Riverdale seizoen 5 deel 2 op Netflix? Dat is inmiddels bekend! De streamer heeft laten weten dat Riverdale seizoen 5 deel 2 vanaf 12 augustus te zien is. Bekijk hieronder alvast de trailer van de populaire tienerdrama-serie.

Riverdale seizoen 5 deel 2 op Netflix

Riverdale is een Amerikaanse serie van de zender The CW. De serie ging in première op 26 januari 2017. Archie, Betty, Veronica en hun vrienden ontdekken het surreële rondom het dorpsleven – met het donker en de gekte dat verstopt zit achter Riverdale’s mooi aanzien.

Zeven jaar na hun afstuderen worden de jongeren door drama in Riverdale weer teruggetrokken naar het stadje waar ze met elkaar opgegroeid zijn. Opnieuw hangt het van Archie, Betty, Jughead en Veronica af of Riverdale gered kan worden.

KJ Apa is te zien als Archie Andrews samen met Lili Reinhart als Betty Cooper, Camila Mendes als Veronica Lodge, Ashleigh Murray als Josie McCoy, Cole Sprouse als Jughead Jones en Madelaine Petsch als Cheryl Blossom. In de serie spelen ook Mark Consuelos, Casey Cott, Skeet Ulrich, Mädchen Amick en Vanessa Morgan.

Riverdale is gebaseerd op de personages uit Archie Comics en komt uit Warner Bros. Television en CBS Television Studios, in samenwerking met Berlanti Productions, met uitvoerende producenten Roberto Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter en Jon Goldwater.

Vanaf 12 augustus is Riverdale seizoen 5 deel 2 te zien op Netflix.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter