Riverdale seizoen 5 vanaf 21 januari op Netflix

Wanneer verschijnt Riverdale seizoen 5 op Netflix? Dat is inmiddels bekend! Vanaf 21 januari is seizoen 5 te zien op de streamer. Bekijk hieronder alvast de trailer voor het vijfde seizoen van de populaire tienerdrama-serie.

Door corona hebben de opnames enige tijd stilgestaan. Het vorige seizoen werd vervroegd gestopt, waardoor er in plaats van 22 afleveringen maar 19 zijn uitgezonden. Hierdoor is het begin van seizoen 5, het einde van seizoen 4. Dé grote gebeurtenis van seizoen 5 is echter een tijdsprong van zeven jaar.

Riverdale seizoen 5 op Netflix

Riverdale is een Amerikaanse serie van de zender The CW. De serie ging in première op 26 januari 2017. Archie, Betty, Veronica en hun vrienden ontdekken het surreële rondom het dorpsleven – met het donker en de gekte dat verstopt zit achter Riverdale’s mooi aanzien.

KJ Apa schittert als Archie Andrews in de serie samen met Lili Reinhart als Betty Cooper, Camila Mendes als Veronica Lodge, Ashleigh Murray als Josie McCoy, Cole Sprouse als Jughead Jones en Madelaine Petsch als Cheryl Blossom. In de serie spelen ook Mark Consuelos, Casey Cott, Skeet Ulrich, Mädchen Amick en Vanessa Morgan.

Riverdale is gebaseerd op de personages uit Archie Comics en komt uit Warner Bros. Television en CBS Television Studios, in samenwerking met Berlanti Productions, met uitvoerende producenten Roberto Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter en Jon Goldwater.

Vanaf 21 januari is Riverdale seizoen 5 te zien op Netflix.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter