Roald Dahl’s The Witches vanaf oktober op HBO Max

Oorspronkelijk gepland voor een bioscooprelease in oktober, gaat de door Robert Zemeckis geregisseerde film Roald Dahl’s The Witches op 22 oktober naar de streamingdienst HBO Max. Bekijk hieronder alvast de trailer en poster. De film, met in de hoofdrollen Anne Hathaway, Octavia Spencer en Stanley Tucci, wordt geprogrammeerd als Halloween-seizoensevenement van HBO Max.

Roald Dahl’s The Witches op HBO Max

Roald Dahl’s The Witches op HBO Max

Gebaseerd op Dahl’s boek uit 1983, volgt The Witches een jongen die een geheim heksenconvenant tegenkomt en, met de hulp van zijn liefhebbende grootmoeder probeert om een ​​einde te maken aan hun kwaadaardige plan om alle kinderen van de wereld in muizen te veranderen. Oscarwinnaar Hathaway schittert als de sluwe, dreigende Grand High Witch en Oscarwinnaar Spencer als de stoere maar liefhebbende grootmoeder. De voor een Oscar genomineerde Stanley Tucci speelt de hotelmanager die ongewild de heksenconferentie organiseert.

De hoofdrollen in de film zijn voor Anne Hathaway, Octavia SpencerStanley Tucci, Kristin Chenoweth, Jahzir Bruno, Chris Rock. Robert Zemeckis schreef, regisseerde en produceerde de film. Kenya Barris en Guillermo del Toro schreven ook mee aan het scenario. Alfonso Cuaron, del Toro, Jack Rapke en Steve Starkey zijn ook producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter