Robert Pattinson in nieuwe film Parasite-regisseur?

Acteur Robert Pattinson is in gesprek voor een rol in het aankomende project van de Oscar-winnende filmmaker Bong Joon Ho.

Volgens website Deadline is Robert Pattinson in gesprek voor een rol in de nieuwe film van Bong Joon Ho, de regisseur van onder andere Parasite en Okja.

Er wordt beweerd dat zijn nieuwste project in samenwerking met Warner Bros. gemaakt zal worden. De nog titelloze film zal gebaseerd zijn op het nog te verschijnen boek Mickey7. Dit boek volgt een huurling genaamd Mickey7, die op een expeditie gaat om een ijslandschap te koloniseren. Als de missie vervolgens te gevaarlijk blijkt te zijn, krijgt Mickey het gevoel dat men hem wil vervangen door een gekloonde versie van hemzelf. Hier lijkt hij het echter niet mee eens te zijn. Het is nog niet bekend of Robert Pattinson dit personage gaat spelen.

Bong Joon Ho’s nieuwste film, Parasite, verscheen in 2019. Naast goede reacties van critici wist dit project meerdere Awards in de wacht te slepen, waaronder die voor beste film, beste regisseur en beste originele scenario tijdens de Oscars van 2020. De Zuid-Koreaanse filmmaker werkt momenteel aan een serie rondom Parasite, bedoelt voor streamingdienst HBO Max.

Robert Pattinson

Voordat Robert Pattinson (eventueel) in de komende Bong Joon Ho film te zien zal zijn kruipt hij nog in de rol van Batman, voor het in maart te verschijnen The Batman. De acteur was een aantal jaar geleden nog te zien in Tenet van regisseur Christopher Nolan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter