Rosario Dawson & Katherine Heigl in Unforgettable trailer

Rosario Dawson & Katherine Heigl in Unforgettable trailerWarner Bros. Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Unforgettable, de aankomende thriller van debuterend regisseur Denise Di Novi. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube wCdKEwkj44k]

Tessa heeft het uitermate moeilijk met het feit dat haar huwelijk met David voorbij is, maar met hem gaat het uitstekend. Hij is alweer gelukkig verloofd met Julia Banks, terwijl Tessa maar heeft te accepteren dat deze vrouw in haar oude huis rondloopt en onderdeel wordt van het leven van hun dochter Lilly. Julia probeert te wennen aan haar nieuw rol van echtgenote en stiefmoeder en is ervan overtuigd dat ze eindelijk de man van haar dromen heeft ontmoet. Tessa weet haar jaloezie echter niet onder controle te houden en zet alles op alles om van Julia’s droom een ware nachtmerrie te maken.

Hoofdrollen zijn er voor Katherine Heigl, Geoff Stults, Rosario Dawson, Isabella Rice, Simon Kassianides, Whitney Cummings, Robert Wisdom en Cheryl Ladd. Unforgettable draait vanaf 21 april in de bioscoop.