Meisje Van Plezier seizoen 3 vanaf 6 december op Videoland

Goed nieuws voor fans; Meisje Van Plezier seizoen 3 is vanaf 6 december te zien op Videoland. Angela Schijf zal opnieuw in de rol van Nadine kruipen. Bekijk hieronder alvast de Meisje Van Plezier seizoen 3 trailer!

Meisje Van Plezier seizoen 3 op Videoland

Meisje Van Plezier seizoen 3 op Videoland

Meisje Van Plezier is een Nederlandse dramaserie over huisvrouw Nadine, die na het vreemdgaan van haar man haar onafhankelijkheid hervindt door als highclass-escortgirl te beginnen. Voor de zorgzame, maar levenslustige Nadine heeft altijd alles in het teken van haar gezin gestaan. Achter de façade van afhankelijkheid schuilt echter een krachtige vrouw met een enorme levenshonger. Ze komt dan ook volledig tot bloei op het moment dat ze dacht dat ze het allerdiepst zou vallen.

In het derde seizoen is het drie maanden geleden sinds Sander op het schoolplein is neergeschoten door Meryem. Na de problemen met ‘Ladies on Top’ heeft Nadine besloten om volledig zelfstandig verder te gaan en dat gaat haar goed af. Ze heeft voldoende klanten en spreekt zelfs af met een bekende voetballer die een hoop verrassingen in petto heeft. Maar het schoolplein-incident blijft gevolgen hebben en de rechtszaak van Meryem houdt iedereen bezig. Nadine blijft tegenover haar familie volhouden dat ze geen idee heeft wat er gebeurd is.

Naast Schijf zijn er rollen voor onder anderen Birgit Schuurman, Peter Paul Muller, Roeland Fernhout en Holly Mae Brood.

Het gehele seizoen is vanaf zondag 6 december te ze bij Videoland. Of en wanneer het derde seizoen op RTL 4 te zien is, is nog niet bekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter