Russische serie To the Lake vanaf 7 oktober 2020 op Netflix

De serie Epidemiya, die door Netflix wordt aangeboden als To The Lake, was vorig jaar al in eigen land te zien. Het einde van de beschaving dreigt door een vreselijke ziekte. Een groep mensen zet hun leven, liefde en menselijkheid op het spel in een wrede strijd om te overleven. To The Lake is vanaf 7 oktober te bekijken is op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

To the Lake op Netflix

Het Russische To The Lake is een postapocalyptische thrillerserie die zich afspeelt in Moskou, waar een virus hevig om zich heen slaat. De serie volgt onder meer een gezin dat zich te midden van al deze chaos staande probeert te houden.

To the Lake is een Russische sci-fi-thriller-serie geregisseerd door Pavel Kostomarov, genomineerd voor de Nika Award. Het is gebaseerd op de roman Vongozero van auteur Yana Vagner.

De hoofdrollen worden gespeeld door Viktoriya Isakova, Kirill Käro, Aleksandr Robak, Natalya Zemtsova, Maryana Spivak, Yuri Kuznetsov, Eldar Kalimulin, Viktoriya Agalakova, Alexander Yatsenko, Saveliy Kudryashov.

To The Lake die vanaf 7 oktober te bekijken is op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter