S.W.A.T. seizoen 3 vanaf 3 juli bij Videoland

S.W.A.T. seizoen 3 is vanaf 3 juli te kijken bij Videoland. In het derde seizoen van het politiedrama wordt Los Angeles geteisterd door een reeks bomaanslagen. Bekijk hieronder de trailer.

S.W.A.T. seizoen 3 op Videoland

In S.W.A.T. speelt Shemar Moore de rol van ex-marinier Daniel ‘Hondo’ Harrelson, een in Los Angeles geboren en getogen S.W.A.T.-sergeant die net de leiding heeft gekregen over een gespecialiseerde eenheid dat de laatste halt moet toeroepen voor de politie. Hondo wordt heen en weer getrokken tussen zijn loyaliteit aan de stad waar hij opgroeide en zijn plicht ten opzicht van zijn collega-politieagenten, maar hij heeft alles in zich om een prima leider en een brug te zijn tussen die twee werelden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell, Lina Esco, Kenny Johnson, Peter Onorati, Jay Harrington, David Lim, Patrick St. Esprit, Amy Farrington.

S.W.A.T. is een actiedrama serie, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1975, bedacht door Robert Hamner en ontwikkeld door Rick Husky. De nieuwe serie is ontwikkeld door Aaron Rahsaan Thomas en Shawn Ryan en ging in première op CBS op 2 november 2017. De serie wordt geproduceerd door Original Film, CBS Studios en Sony Pictures Television. De serie bestaat in een gedeeld universum met The Shield, dat ook is gemaakt door Ryan.

Op 9 mei 2019 werd de serie verlengd voor seizoen 3, die in première ging op 2 oktober 2019. Het vierde seizoen ging op 11 november 2020. Momenteel is er een vijfde seizoen in de maak.

De serie S.W.A.T. seizoen 3 is vanaf 3 juli te zien bij Videoland. De derde reeks bestaat uit 21 afleveringen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter