Samuel L. Jackson & Ben Mendelsohn in Secret Invasion!

Nadat de twee ergens na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame van plaats zijn verwisseld, komen Nick Fury (Samuel L.Jackson) en Skrull Talos (Ben Mendelsohn) weer bij elkaar in de Disney+ serie adaptatie van Secret Invasion.

Secret Invasion

De animatieserie is geschreven door Brian Michael Bendis, getekend door Leinil Francis Yu, geïnkt door Mark Morales en ingekleurd door Laura Martin.  De achtdelige cross-over serie gaat over een subversieve, langdurige invasie van de aarde door de Skrulls, een groep buitenaardse shapeshifters die in het geheim vele superhelden in het Marvel-universum hebben vervangen door bedriegers.

Terwijl ze aanvankelijk als schurken verschenen in de door Brie Larson geleide Captain Marvel, kregen de Skrulls een veel sympathiekere weergave in de film terwijl ze feitelijk door de melkweg renden om een ​​nieuw thuis te vinden om te ontsnappen aan de Kree. Na hun succesvolle samenwerking en het verbannen van de Kree van de aarde, gingen de Skrulls op zoek naar een nieuwe thuisplaneet, maar er werd later onthuld in Spider-Man: Far From Home dat Talos en zijn vrouw Soren van plaats hadden geruild met Fury en Maria Hill.

Er is momenteel geen schrijver, showrunner of producer aan het project verbonden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter