Sarah Michelle Gellar hoofdrol in serie Sometimes I Lie

Deadline meldt dat Sarah Michelle Gellar de hoofdrol moet gaan spelen in een serie gebaseerd op de roman Sometimes I Lie van de BBC-journaliste Alice Feeney. Naast een rol in de serie gaat ze deze tevens uitvoerend produceren. Ellen DeGeneres ‘A Very Good Production en Warner Bros. TV zullen de serie ontwikkelen, met DeGeneres als uitvoerend producent naast Jeff Kleeman.

Robin Swicord (The Curious Case of Benjamin Button) zal het script schrijven op basis van de internationale bestseller die in maart 2017 werd uitgebracht.

Gellar zal Amber Reynolds spelen, een vrouw die wakker wordt in een ziekenhuisbed zonder de mogelijkheid om te bewegen of te spreken. Buiten het medeweten van de mensen om haar heen, kan ze echter alles horen en moet ze de gebeurtenissen die hebben geleid tot haar huidige omstandigheid – waarin haar man misschien een rol heeft gespeeld – bij elkaar puzzelen. De serie zal heen en weer springen in de tijdlijn om het heden, de week voor haar ongeluk en een “reeks kinderdagboeken van 20 jaar geleden” te tonen.