Saving Hope vanaf 7 augustus te zien bij Ziggo

Vanaf augustus zullen de eerste twee seizoenen van Saving Hope te zien zijn bij Ziggo. Saving Hope volgt het leven van Harris, een dokter en topchirurg die zelf in een coma raakt en in zijn eigen ziekenhuis vecht voor zijn leven. Terwijl zijn vrouw Alex Reid met de situatie probeert om te gaan, neemt Harris een geestenvorm aan en dwaalt hij rond in het ziekenhuis. Bekijk hieronder de trailer.

Saving Hope op Ziggo

Liefdeskoppel Charlie en Alex raken samen in een tragisch auto-ongeluk, waardoor Charlie in coma belandt. Iedere dag zit Alex naast Charlie’s bed, in de hoop dat hij wakker wordt. Ondertussen zwerft Charlie’s onderbewustzijn rond door de hallen van het ziekenhuis, pratend met andere ‘geesten’. Door het doorzettingsvermogen van Alex en haar sterke geloof in het ontwaken van Charlie, wordt Charlie uiteindelijk inderdaad wakker. Al snel blijkt dat hij niet meer hetzelfde is als voor de coma, onder andere omdat hij nog steeds kan communiceren met geesten. Is de liefde tussen Alex en Charlie sterk genoeg om deze veranderingen te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Erica Durance, Michael Shanks, Daniel Gillies, Huse Madhavji, Julia Taylor Ross, Kristopher Turner, Wendy Crewson, Benjamin Ayres, Glenda Braganza, Salvatore Antonio, K. C. Collins, Joseph Pierre, Michelle Nolden, Stacey Farber, Kim Shaw.

Saving Hope is een Canadese dramaserie van de zender CTV. De serie ging in première op 7 juni 2012. Saving Hope was van 2012 tot 2017 te zien op televisie en telt in totaal vijf seizoenen.

De serie werd ontwikkeld door Malcolm MacRury en Morwyn Brebner.

Het eerste seizoen van Saving Hope verschijnt op 7 augustus op Ziggo en het tweede seizoen zal vanaf 21 augustus te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter