Scandinavische serie Katla vanaf 17 juni op Netflix

De Scandinavische serie Katla is vanaf 17 juni te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer. Katla vertelt een fictief verhaal rond de grootste vulkaan van IJsland, die in de serie ruim een jaar enorm actief is geweest. De uitbarsting heeft ervoor gezorgd dat de rust en vrede in het dorpje Vik helemaal verstoord is.

Serie Katla op Netflix

Een jaar na de gewelddadige uitbarsting van subglaciale vulkaan Katla, is de rust en vrede in het kleine stadje Vik ruw op z’n kop komen te staan. Terwijl mensen het gebied beginnen te verlaten, komen mysterieuze elementen die al sinds de prehistorie in het ijs zitten, boven te komen. Dat zorgt voor gevolgen die niemand had kunnen verwachten.

Katla werd bedacht door Baltasar Kormákur en Sigurjón Kjartansson, het duo dat ook verantwoordelijk was voor de serie Trapped.

De hoofdrollen in de serie zijn voor Guðrún Ýr Eyfjörð, Íris Tanja Flygenring, Ingvar Sigurdsson, Þorsteinn Bachmann, Sólveig Arnarsdóttir, Guðrún Gísladóttir, Baltasar Breki, Björn Thors, Aliette Opheim, Valter Skarsgård.

Het eerste seizoen telt acht afleveringen en is vanaf 17 juni te streamen op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter