Scarface is vanaf 30 juni te streamen op Netflix

Vanaf 30 juni is Scarface te streamen op Netflix. In deze filmklassieker zet Al Pacino de Cubaanse immigrant Tony “Scarface’ Montana op onvergetelijke wijze neer als één van de meest meedogenloze gangsters uit de filmgeschiedenis. Michelle Pfeiffer speelt zijn vrouw.

De Scarface adaptatie is gebaseerd op de roman uit 1930 geschreven door Armitage Trail. Het boek is sterk geïnspireerd door de echte gangster Al Capone oftewel Scarface. Het verhaal volgt de opkomst en ondergang van Tony “Scarface” Camonte die tijdens de drooglegging de illegale alcoholhandel in Chicago overneemt nadat hij maffialeider Al Springola heeft vermoord.

De jonge Cubaan Tony Montana wordt geconfronteerd met de harde waarheid als in Miami blijkt dat vluchtelingen zich enkel staande kunnen houden met misdaad. Hij maakt kennis met de wereld van de cocaïnesmokkel en weet zich met het witte poeder omhoog te werken. Maar als het grote geld binnenloopt wordt Montana overvallen door paranoia, en heeft de plaatselijke misdaadbestrijding het op hem gemunt.

Scarface, één van de invloedrijkste gangster epossen aller tijden van regisseur Brian DePalma en naar een scenario van Oliver Stone. Deze iconische film speelt zich af in 1980 in Miami en volgt Tony Montana, een vastberaden Cubaanse immigrant die een drugskartel overneemt en bezwijkt aan hebzucht.

Vanaf 30 juni is Scarface te streamen op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter