Scarlett Johansson hoofdrol in Disney’s Tower of Terror film

Tweevoudig Oscar-genomineerde Scarlett Johansson zal Disney’s Tower of Terror film produceren. Daarnaast zal ze ook de hoofdrol op zich nemen. Dat meldt Collider.

Johansson zal via haar bedrijf These Pictures samen met Jonathan Lia produceren. Josh Cooley (Toy Story 4-regisseur en Inside Out-schrijver) schrijft momenteel het script, hoewel de plotdetails geheim worden gehouden. Er is nog geen regisseur gevonden voor het project.

Tower of Terror film

Tower of Terror is natuurlijk gebaseerd op de populaire Disney pretparkattracties. The Twilight Zone Tower of Terror (kortweg Tower of Terror) is een attractie in de attractieparken Disney’s Hollywood Studios en Walt Disney Studios Park. Het is een vrije val die zich afspeelt in een hotel in klassiek Hollywood, waarin gasten middels een blikseminslag in de liften naar de Twilight Zone zijn getransporteerd. Tower of Terror is tevens een attractie geweest in Disney California Adventure Park. Deze werd in 2017 echter gesloten om daarna te worden geopend als Guardians of the Galaxy – Mission: Breakout!

De rit werd eerder omgezet in een tv-film uit 1997 met in de hoofdrol Steve Guttenberg en Kirsten Dunst.

Na het wereldwijde succes van de Pirates of the Caribbean-franchise, staat Disney te popelen om zijn meest geliefde pretparkattracties om te zetten in films. Binnenkort verschijnt Jungle Cruise met in de hoofdrollen Dwayne Johnson en Emily Blunt.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter