Sci-Fi serie Paper Girls vanaf 29 juli op Prime Video

Prime Video onthult de eerste beelden en premièredatum voor de coming-of-age sci-fi serie Paper Girls. Alle acht afleveringen, gebaseerd op de comics van Brian K. Vaughan en Cliff Chiang, gaan 29 juli in première op Prime Video.

Paper Girls Prime Video Paper Girls Prime Video Paper Girls Prime Video Paper Girls Prime Video

Paper Girls op Prime Video

In de vroege ochtenduren na Halloween 1988 zijn vier krantenbezorgsters Erin, Mac, Tiffany en KJ op hun bezorgroute als ze verstrikt raken in het kruisvuur van strijdende tijdreizigers, waardoor hun leven voorgoed een andere wending krijgt. Ze worden naar de toekomst getransporteerd en ze moeten een manier zien te vinden om terug te keren naar het verleden, een reis die hen oog in oog brengt met de volwassen versies van henzelf. Terwijl ze zich verzoenen met het feit dat hun toekomst heel anders is dan dat ze zich als 12-jarige voorstelden, worden ze opgejaagd door een militante groep tijdreizigers die bekend staat als de Old Watch, die tijdreizen verboden hebben om aan de macht te blijven. Om te overleven moeten de meisjes hun verschillen overwinnen en leren om elkaar, en zichzelf, te vertrouwen.

Paper Girls, gebaseerd op de bestseller graphic novels van Brian K. Vaughan, is een persoonlijke reis vol gevaren door de ogen van vier meisjes, gespeeld door Camryn Jones als Tiffany Quilkin, Riley Lai Nelet als Erin Tieng, Sofia Rosinsky als Mac Coyle, en Fina Strazza als KJ Brandman. Ali Wong speelt ook de hoofdrol als de volwassen versie van Erin, met Nate Corddry als Larry, en Adina Porter als Prioress.

Paper Girls is van Amazon Studios en Legendary Television, in samenwerking met Plan B. De serie is geproduceerd door Christopher C. Rogers, Stephany Folsom, Christopher Cantwell, Brian K. Vaughan, Cliff Chiang, Steven Prinz, en Plan B. De serie is gecreëerd voor televisie door Folsom. Seizoen één is geregisseerd door Mairzee Almas, Georgi Banks-Davies, Destiny Ekaragha, en Karen Gaviola.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter