Science-fiction film Space Sweepers vanaf 5 februari op Netflix

De Zuid-Koreaanse sciencefictionfilm Space Sweepers is vanaf vrijdag 5 februari te zien op Netflix. Bekijk de trailer van Space Sweepers hieronder. Vier vreemde snuiters gaan in 2092 achter ruimtepuin en verre dromen aan. Tijdens de verkoop van een hu­ma­noïde met grote ogen ontdekken ze explosieve geheimen.

Space Sweepers op Netflix

In het jaar 2092 zit de ruimte vol met gevaarlijk zwevend afval zoals afgedankte satellieten en verlaten ruimteschepen. De bemanning van The Victory reist door de ruimte op zoek naar rotzooi waar ze geld mee kunnen verdienen, terwijl ze ook concurreren met ruimteafvalschepen uit andere landen. De hoge snelheid van hun vaartuig gebruiken ze om hun rivalen te verslaan. Wanneer ze een humanoïd robot met de naam Dorothy ontdekken die bekend staat als een massavernietigingswapen, raken ze betrokken bij een riskante zakelijke deal.

De hoofdrollen worden gespeeld door Joong-Ki Song, Tae-Ri Kim, Seon-kyu Jin en Hae-Jin Yoo.

Deze film is geregisseerd door Sung-hee Jo (A Werewolf Boy) op basis van een scenario door Yoon Seung-min, Yoo-kang Seo-ae, Jo Sung-hee.

Space Sweepers is Zuid-Korea’s eerste grote film die zich afspeelt in de ruimte. Netflix kocht de distributierechten in november nadat de bioscooprelease steeds verder werd uitgesteld door de Corona-pandemie.

Space Sweepers is vanaf vrijdag 5 februari te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter