Bekende gezichten in nieuwe Scream clip

Er is een clip verschenen uit het aankomende Scream, dat het vijfde deel wordt uit de gelijknamige filmreeks. Je kunt deze hieronder bekijken.

Hoofdrolspelers Neve Campbell en David Arquette waren onlangs te gast bij  het programma Good Morning America, waar ze vertelde over de aankomende nieuwe Scream film. Ook werd er een nieuwe clip vanuit de film vertoond. In het bijbehorende interview geeft Campbell aan dat haar personage (in het begin van de film) goed in haar vel zit:

“I can’t tell you a whole lot but I can tell you that she’s in a good place in her life”

Scream 2022

Twintig jaar nadat Woodsboro werd opgeschrikt door een serie gewelddadige moorden, lijken de bewoners opnieuw door een moordenaar geteisterd te worden, die zich wederom achter het Ghostface masker schuilhoudt en een groepje tieners als doelwit heeft.

Neve CampbellCourtney Cox en David Arquette zullen allen weer een rol hebben in dit vijfde deel. Daarnaast zullen ook Dylan Minnette, Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Jenna Ortega, Mikey Madison, Marley Shelton, Jack Quaid, Sonia Ammar en Jasmin Savoy Brown in de film te zien zijn.

Producers van Scream zijn William Sherak, Paul Neinstein en James Vanderbilt. Deze laatste is ook betrokken geweest bij het scenario, dat samen met Guy Busick (Ready or Not) geschreven is. De regie van de film ligt bij Tyler Gillett en Matt Bettinelli-Olpin.

Scream zal vanaf 14 januari 2022 in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. De film staat in Nederland gepland om op 3 februari 2022 te verschijnen, maar het is nog niet zeker of de bioscopen al geopend mogen worden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter