Secret Bridesmaids’ Business vanaf 3 maart op Net5

De miniserie Secret Bridesmaids’ Business is vanaf 3 maart te zien op Net5. In de reeks brengt een huwelijksaanzoek een reeks geheimen aan het licht. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Secret Bridesmaids’ Business op Net5

Olivia’s perfecte huwelijk wordt dodelijk nadat een van haar bruidsmeisjes onbewust een kwaadaardige vreemdeling in hun leven uitnodigt, wat een kettingreactie veroorzaakt die een verborgen wereld van geheimen openbaart.

De cast bestaat uit namen als Abbie Cornish, Katie McGrath, Georgina Haig, Alexander England, Dan Spielman, Oliver Ackland, Annie Jones, Nicholas Bell, Charlotte Seedsman.

Secret Bridesmaids’ Business is een Australische thrillerserie van de zender Seven Network. De serie ging in première op 29 september 2019. De zesdelige serie is gebaseerd op een toneelstuk, geschreven door Elizabeth Colman. In 2002 werd er nog een tv-film van gemaakt.

De serie is geschreven door Andrew Anastasios, David Hannam, Alli Parker, Trent Roberts, Chelsea Cassio, Shanti Gudgeon, Yanky Potter. De regie is in handen van Tori Garrett en Jennifer Perrott.

Secret Bridesmaids’ Business is vanaf 3 maart te zien op Net5.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter