Selva Trágica is vanaf 9 juni te zien op Netflix

Selva Trágica (Tragic Jungle) is vanaf 9 juni te zien op Netflix. Een vrouw die aan een gearrangeerd huwelijk wil ontsnappen, vlucht diep de Maya-jungle in. In de ongetemde natuur komen het menselijke en het bovennatuurlijke samen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Selva Trágica op Netflix

Het jaar 1920, aan de grens tussen Mexico en Belize. Diep in de jungle komen enkele Mexicaanse arbeiders de mysterieuze vrouw Agnes tegen. Haar aanwezigheid zorgt voor spanningen binnen de groep als hun fantasieën en begeertes blootgelegd worden. De mannen zijn zich niet bewust van het feit dat een mythisch wezen, de Xtabay die zich in het woud ophoudt, is ontwaakt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Indira Rubie Andrewin, Gilberto Barraza, Mariano Tun Xool, Eligio Meléndez, Gabino Rodríguez.

De film is geregisseerd door Yulene Olaizola op basis van een scenario door Rubén Imaz en Yulene Olaizola.

Selva Trágica is vanaf 9 juni te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter