Serie Adem In, Adem Uit vanaf 8 september op Net5

De nieuwe serie Adem In, Adem Uit is vanaf 8 september te zien op Net5. Deze Powered by LINDA. misdaadserie gaat over een fascinerende vriendschap tussen twee buurvrouwen, gespeeld door Bracha van Doesburgh en Jelka van Houten. Tussen lifecoach Kim en haar eigenaardige buurvrouw Jolanda ontstaat een fascinerende vriendschap. Maar Kim weet niet dat Jolanda moeite heeft met onbehoorlijke mannen en dat op eigen wijze oplost.

Adem in, Adem Uit serie op Net5

Jolanda (Jelka van Houten) runt een biologische slagerij op haar boerderij en slacht haar eigen vlees. Kim (Bracha van Doesburgh) en echtgenoot Sven (Waldemar Torenstra) verruilen samen met hun zoon Luuk (Teun Stokkel) de stad voor het idyllische platteland om hun huwelijk nieuw leven in te blazen. De buurvrouwen lijken elkaars tegenpolen, maar voelen een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Ietwat stuntelig bloeit deze vriendschap op. Het is echter de vraag of ze het beste of slechtste in elkaar naar boven halen. Want Kim weet niet dat Jolanda sinds haar jeugd moeite heeft met onbehoorlijke mannen en dat op geheel eigen wijze oplost.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Jelka van Houten, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Teun Stokkel.

Adem In, Adem Uit is vanaf woensdag 8 september om 20.30 uur te zien bij Net5 en KIJK.nl.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter