Serie Alias vanaf 23 februari te zien op Disney Plus Star

Tussen 2001 en 2006 waren er vijf seizoenen te zien van de actieserie Alias. Sindsdien wordt er regelmatig gesproken over een terugkeer. Die is er nooit gekomen, maar alle vijf de seizoenen van Alias zijn vanaf 23 februari te streamen op Disney Plus Star.

Alias op Disney Plus Star

Alias volgt het leven van Sydney Bristow die werk aangeboden krijgt bij SD-6, een geheime afdeling van de CIA. Sydney komt er achter dat de SD-6 geen onderdeel is van de CIA maar een afdeling is van de Alliance of Twelve, een terroristische organisatie. Sydney besluit naar de CIA te gaan. Ze wordt dubbelagente om informatie te stelen van SD-6 en door te spelen, om de Alliantie van de Twaalf te vernietigen. Ze krijgt daarbij de hulp van haar vader, Jack Bristow, ook dubbelagent maar met wie ze nooit veel contact heeft gehad en Michael Vaughn, de contactpersoon van de CIA.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Garner, Michael Vartan, Ron Rifkin, Victor Garber, Carl Lumbly, Kevin Weisman, Bradley Cooper, Greg Grunberg, Mía Maestro, Melissa George, Rachel Nichols.

Alias is een misdaadserie van de zender ABC en ging in première op 30 september 2001. De serie werd bedacht door J.J. Abrams (Felicity, Lost) en geproduceerd door Touchstone Television en Bad Robot. De serie was van 2001 tot 2006 te zien en kreeg gedurende vijf seizoenen in totaal 105 afleveringen.

De serie Alias is vanaf 23 februari te zien op Disney Plus Star.

Disney Plus Star

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter