Serie Breeders vanaf 16 december bij Ziggo

Het eerste seizoen van de nieuwe komedie serie Breeders verschijnt 16 december bij Ziggo. Bekijk hieronder alvast de trailer. De serie volgt twee ouders die worstelen met ouderschap en is deels gebaseerd op Martin Freeman‘s eigen ervaring als ouder. Freeman speelt ook de hoofdrol in de serie.

Breeders serie

Breeders legt de ouderlijke tegenstrijdigheid bloot dat het mogelijk is op precies hetzelfde moment je kind lief te hebben tot de horizon van het universum, terwijl je tegelijkertijd apoplectisch boos genoeg bent om hen daarheen te willen sturen en te laten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Martin Freeman, Daisy Haggard, George Wakeman, Jayda Eyles, Michael McKean, Stella Gonet, Joanna Bacon, Alun Armstrong, Patrick Baladi.

Breeders is een Britse-Amerikaanse komedieserie van de zender Sky 1 en FX, gemaakt door Martin Freeman, Chris Addison en Simon Blackwell. Het eerste seizoen is een productie van John Oliver, Avalon Television en FX Productions. De serie ging in première op 2 maart 2020. Op 18 mei 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen is vanaf 16 december te zien bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter