Serie Candy vanaf 12 oktober op Disney Plus Nederland

Stream alle afleveringen van Candy vanaf 12 oktober op Disney Plus Nederland. Jessica Biel is de echte Candy Montgomery, die in de jaren ’80 werd beschuldigd van de bijlmoord op haar buurvrouw, Betty Gore te Texas. Bekijk de trailer hieronder.

Candy op Disney Plus

Candy op Disney Plus Nederland 

Candy Montgomery is een huisvrouw en moeder uit 1980 die alles goed deed – goede echtgenoot, twee kinderen, mooi huis – maar wanneer de druk van conformiteit in haar toeneemt, schreeuwen haar acties om een ​​beetje vrijheid. Met dodelijke gevolgen.

Hoofdrollen zijn er voor Jessica Biel, Melanie Lynskey, Timothy Simons, Pablo Schreiber en Raúl Esparza.

Drievoudig Emmy-genomineerde Robin Veith (Mad Men, The Act) schreef het pilotscript en zal uitvoerend produceren. Nick Antosca (The Act, Brand New Cherry Flavor) zal samen met Alex Hedlund als uitvoerend producent dienen onder zijn vlag Eat the Cat.

Candy is een coproductie tussen UCP en 20th Television. Jim Atkinson en John Bloom zijn adviesproducenten. Opvallend is dat het verhaal van Candy Montgomery ook een serie krijgt op HBO Max met de titel Love and Death, met Emmy-genomineerde Elizabeth Olsen als hoofdrol.

Candy is vanaf 12 oktober 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter