Serie Chucky vanaf 11 november in Nederland te zien op FOX

Vanaf 11 november is de achtdelige serie Chucky te zien in Nederland op de zender FOX. Dat heeft de zender bekendgemaakt. De eerste aflevering van de serie is geregisseerd door bedenker, schrijver en showrunner Don Mancini. In de nieuwe serie wordt een klein Amerikaans dorp in chaos geworpen nadat een oude Chucky pop opduikt bij een lokale rommelmarkt. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Serie Chucky in Nederland te zien op FOX

In de nieuwe televisieserie Chucky wordt een idyllisch kleine Amerikaans dorp in chaos geworpen nadat een oude ‘Chucky’-pop opduikt bij een garagesale. Jake (Zackary Arthur) is een tiener die een saai leven leidt op een High School en neemt Chucky mee. Al snel worstelen de inwoners om de reeks gruwelijke moorden tegen te gaan, die ook de diepe verborgen geheimen van de stad blootleggen. Ondertussen kruipen vrienden en vijanden uit Chucky’s verleden terug in zijn wereld en dreigt de waarheid zich te onthullen achter zijn mysterieuze oorsprong.

De serie bevat de terugkeer van franchise bekenden Brad Dourif, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, die hun stemrollen opnieuw spelen als respectievelijk de titulaire moordenaarspop, Tiffany en Nica Pierce. Nieuwkomers zijn Devon Sawa, Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson en Alyvia Alyn Lind.

Chucky wordt geproduceerd door UCP en is in handen van bedenker Don Mancini, David Kirschner, Nick Antosca en Alex Hedlund. Harley Peyton zal ook dienen als uitvoerend producent.  Mancini, de bedenker van de filmfranchise, schreef ook de televisiebewerking, regisseert de eerste aflevering en is tevens de showrunner.

Chucky is vanaf 11 november elke donderdag om 22.00 uur te zien op FOX. Met voorafgaand op 4 november om 22.00 uur de originele film Child’s Play.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter