Serie Cruel Summer vanaf 6 augustus op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft vandaag aangekondigd dat de serie Cruel Summer op vrijdag 6 augustus zal lanceren op Prime Video. De psychologische thriller is afkomstig van onafhankelijke studio Entertainment One (eOne) naast Iron Ocean Productions. De 10-delige Amazon Original serie is van uitvoerend producenten Jessica Biel en Michelle Purple (The Sinner), met bedenker en uitvoerend producent Bert V. Royal (Easy A), evenals showrunner en uitvoerend producent Tia Napolitano (Grey’s Anatomy, Station 19). Bekijk hieronder de trailer.

Cruel Summer serie

Cruel Summer is een onconventionele serie die zich afspeelt gedurende drie zomers in de jaren ’90, wanneer een mooie en populaire tiener vermist raakt, en een schijnbaar ongerelateerd meisje transformeert van een lief en onhandig buitenbeentje tot het populairste meisje van de stad, om uiteindelijk de meest verachte persoon van Amerika te worden. Elke aflevering wordt verteld vanuit wisselende POV’s.

De serie heeft Olivia Holt, Chiara Aurelia, Michael Landes, Froy Gutierrez, Harley Quinn Smith, Allius Barnes, Blake Lee, Brooklyn Sudano en Sarah Drew in de hoofdrollen.

Max Winkler regisseerde en produceerde de pilot.

De serie Cruel Summer is vanaf vrijdag 6 augustus te zien op Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter